Login

Omgevingsmanager (opdracht)

Secondment
Omgevingsmanagement
Vervuld

Job description

Wij zijn een projectmanagementbureau dat steeds meer aanvragen krijgt vanuit ons netwerk. Wij werken nauw samen met aannemers & overheidsinstanties in Nederland. Zie hiervoor ook onze projecten op onze Concreet website.

Voor de gemeente Gooise Meren zijn wij opzoek naar een omgevingsmanager dat invulling gaat geven aan het omgevingsmanagement voor verschillende Integraal projectmanagementteams. Het betreft een middelgrote gemeente wat ook graag kennis op doet van grotere gemeenten. Het heeft dus een meerwaarde om kennis mee te brengen van andere gemeenten.

Loopt je huidige project af en wil je samenwerken met ons in een project? Of ben je net voor jezelf begonnen? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 'interesse' om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Requirements

De ideale kandidaat heeft 3 tot 5 jaar werkervaring als omgevingsmanager bij een gemeente of provincie en neemt een technische HBO opleiding mee. Daarnaast heb je ervaring met civieltechnische projecten met UAV en UAV-gc contracten. Het betreft een rol voor circa 32 uur per week voor minimaal 6 maanden met kans op verlenging.

Omgevingsmanager (opdracht)
Nieuw item
Concreet Projectmanagement uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.